zaterdag, april 22, 2006

Tomaten-geitenkaastaartjes



voorgerechtje / knabbeltje

- pakje roomboterbladerdeeg
- knoflook
- honing
- olijfolie
- verse thijm
- een paar tomaten
- Geitenkaas (je hebt bij AH van die kleine plastic 'torentjes' met hele zachte geitenkaas.

Ontdooi de bladerdeegplakjes en snij ze in 2-en.

Kwast de bladerdeeg in met een beetje olijfolie.

Snij hele dunne plakjes van de tomaten en ontdoe van zaadjes, leg op ieder plakje bladerdeeg 2 tomaatplakjes.

Hak de knoflook heel fijn en meng met verse thijm, honing en olijfolie.

Doe op elk plakje tomaat een theelepel geitenkaas, en daarover weer 1 / 2 theelepels van het honing thijm mengsel. (zorg voor flink wat knoflook per tomaat).

Bestrooi met zout en peper en bak 20 minuten op 200 graden.

1 Comments:

At zondag, april 23, 2006 9:49:00 p.m., Anonymous Anoniem said...

Even kijken of het nu wel goed gaat met reacties.

 

Een reactie posten

<< Home