Paddestoelen truffel pasta met kalfsribeye

Voor 3 tot 4
Ruim 500 gr. gemengde paddestoelen
Potje truffeltapenade
Bakje mascarpone
2 teentjes knoflook in stukjes
1 bos peterselie gesnipperd
1 citroen
Paddestoelenfond
verse groene tagliatelle
Truffelpecorino
4 kalfsribeyes
Snij de paddestoelen in grote stukken en bak ze in porties goudbruin.
Houd de paddestoelen apart.
Bak de knoflook in olijfolie aan, voeg paddestoelen en mascarpone toe.
Laat mascarpone smelten en voeg een beetje truffeltapenade toe.
Verdun de saus met paddestoelenfond.
Voeg peterselie toe.
Pasta ondertussen koken.
Kalfsribeye inkwasten met olijfolie en op de grilpan om en om bakken.
Pasta opdienen met daarover de pastasaus en met de kalfsribeye, maak af met grof geraspte truffelpecorino.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home