Salade met knapperige kippenvleugeltjes
Voor de salade:
- 150 gram jonge (verse) spinazie
- zakje pijnboompitjes
- 1 appel
- olijfolie
- balsamico-azijn
- kaasschilvers
- Goeie italiaanse ham
Voor de kippenvleugeltjes:
- kippenvleugeltjes :-S
- bloem
- boter
- paprikapoeder
- tabasco
- balsamico-azijn
Maak eerst de kippevleugeltjes:
Doe ruim boter in de pan. Voeg als de boter gesmolten is een flinke scheut balsamico en een flinke scheut tabasco toe. Voeg ook nog 1 eetlepel paprikapoeder toe.
Knip de vleugeltjes in 2 delen en bestrooi ze ruim met bloem. Bak in 20 minuten om en om mooi bruin.
Maak ondertussen de salade:
Schil de appel en snij in kleine blokjes
Meng ongeveer 3 eetlepels olijfolie met 3 eetlepels balsamico
Snij ham in kleine rolletjes
Rooster de pijnboompitjes
Voeg alles bijelkaar, goed mengen en naar smaak zout en peper toevoegen.

1 Comments:
Heerlijk en bedankt dat hij op je site staat. Nu kan ik het ook altijd gaan maken..
xxxx
Een reactie posten
<< Home