Baguette gevuld met eendelevercreme

1 baguette
100 ml melk
150 gr. pancetta in blokjes
1/2 el. olie
1 ui in stukjes
250 gram eendelevertjes (geen foie gras maar levertjes zoals van kip)
50 gr. boter
10 salieblaadjes gesnipperd
2 el. congnac of calvados
zoete balsamicocreme
- Bak het stokbrood af.
- Snijd het voorzichtig in tweeën en pluk het zachte brood eruit.
- Zet een pannetje met melk op en week het brood hierin.
- Bak intussen de spekblokjes in de olie tot ze bijna krokant zijn.
- Voeg ui toe en bak in 5 min. zacht.
- Voeg de levertjes toe, bak ze in 5 min. rosé.
- Pureer het mengsel met het geweekte brood en voeg boter salie congnac en zout en peper toe.
- Doe de vulling in een spuitzak en spuit de baguette vol met creme.
- Leg de bovenkant op het brood, omwikkel strak met folie en laat een aantal uur opstijven in de koelkast.
- Snijdt het brood in plakken en sprenkel er balsamicocreme overheen.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home