Vietnamese goi ga (2 personen)
2 kipdijfilets in kleine blokjes
beetje olie
beetje sojasaus
Salade
1/4 savoikool gesneden
60 gram tauge
1/3 winterwortel julienne gesneden
handje verse muntblaadjes fijn gesneden
handje verse korianderblaadjes fijn gesneden
Apart
handje ongezouten pinda's grof gehakt
dressing
40 a 50 ml. limoensap
1 a 2 eetlepel(s) palmsuiker
1 eetlepel vissaus
1 eetlepel rijstazijn
1 sjalotje fijngesneden
1 klein rood pepertje zonder zaadjes, fijn gesneden
1 knoflookteentje fijn gesneden
1) Bak de kipblokjes in de olie gaar, voeg op het laatste moment sojasaus toe en laat karamelliseren, laat kip afkoelen
2) Meng ingredienten dressing
3) Meng dressing met ingredienten salade
4) Serveer salade met kipblokjes en gehakte pinda's
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home