Koffiecake

Voor 5 รก 6 cupcakes:
85 gr. zachte boter
85 gr. witte basterdsuiker
1,5 ei
85 gr. zelfrijzend bakmeel
2 tl. espresso
Voor het glazuur:
45 gr. zachte boter
45 gr. philadelpia naturel
125 gr. poedersuiker
vanillestokje
1 el. koffielikeur (ik had dit niet en gebruikte Gran Manier en espresso)
- Verwarm oven voor op 170 graden.
- Vet muffinvorm in (ik gebruik Baukje bakspray).
- Klop in een kom boter en suiker.
- Voeg ei toe, elke keer 1/3 en dan een lepel bloem.
- Voeg beetje bij beetje rest van bloem toe.
- Voeg espresso toe.
- Verdeel over vormpjes en bak ongeveer 25 min.
- Meng ingredienten glazuur en bestrijk de cakejes hiermee.
Serveer met espresso of thee.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home