Zelfsausende chocoladecakejes met limoncellomilkshake

Voor 4 personen:
100 gram extra pure chocolade
100 gram roomboter
2 eierdooiers
2 eieren
50 gram suiker
20 gram bloem
framboosjes
slagroom
200 gram citroenijs
100 ml. melk
30 gram suiker
borrelglaasje limoncello
- Smelt chocolade en boter au bain marie.
- Meng dooiers, eieren en suiker.
- Zeef de bloem erdoorheen.
- Voeg gesmolten boter en chocolade toe.
- Vul 4 muffinvormpje tot 2/3 en zet in de oven op 180 graden voor 10 minuten.
- Meng citroenijs, melk, suiker en limoncello.
- Schenk milkshake in 4 glazen en zet op 4 borden.
- Leg op elk bord een quenelle van slagroom.
- Als de cakejes gaar zijn, haal ze uit de oven, leg er een snijplank op en keer om.
- Doe alles nu snel, het kan zijn dat je cakejes een beetje breken en je wilt dat de vulling bij je gasten terecht komt ;).
- Leg op elk bord een cakeje en serveer.

0 Comments:
Een reactie posten
<< Home