Geitenkaasje uit de oven met salade

De laatste tijd haalde ik vaak een St. Michelin kaasje bij de kaasboer, daar houd je altijd van die leuke bakjes aan over.
Per kaasje een bakje
Bettine Blanc kaasjes
Honing
Verse tijm
Gemengde bladsla of eikebladsla
Bakje gerookte spekblokjes
Basamicocreme of dressing van honing, balsamico, olijfolie en mosterd
frambozen in stukjes, blauwe bessen en aardbeien in stukjes
Beetje geraspte pecorino
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Doe de geitenkaasjes in de bakjes, leg tijm erop en per bakje 2 a 3 eetlepels honing.
- Zet in de oven voor 10 minuutjes.
- Bak spekblokjes uit.
Meng salade met dressing, spekjes, fruit en pecorino en serveer de warme kaasjes erbij.
- Eventueel ook nog met pijnboompitjes.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home