Pasta met gorgonzolasaus met rucola, geroosterde courgette, merguezworstjes en truffelpecorino

Verse pasta, 2 kleuren
Bakje pomedoritomaten
Stuk gorgonzola
Mascarpone
10 merguezworstjes (slager)
Rucola
1 courgette per persoon
Truffelpecorino
Balsamicocreme
- Snijdt de pomedori's in twaalven, kleine stukjes dus ;).
- Haal het velletje van de worstjes en snijdt ze in stukjes.
- Bak de tomaatjes in een beetje olijfolie aan.
- Voeg de worstjes toe en laat met het deksel op de pan garen.
- Snijdt de courgettes ondertussen in plakken en haal de zaadlijsten eruit tot je een soort frietvorm over houdt.
- Meng de courgette met wat olijfolie en bak op de grilpan om en om.
- Meng de courgette vervolgens in op een bord met wat balsamicocreme.
- Voeg gorgonzola en 1 a 2 eetlepels mascarpone toe aan saus.
- Zet spagetti op.
- Schaaf pecorino heel dun.
- Meng spagetti met saus en doe op borden.
- Leg de courgette erbij.
- Scheur wat rucola en garneer spagetti met rucola en pecorino.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home