Coquilles St. Jaques of roggevleugel met pompoenpuree, toastje met Vacherin de Mon D'Or en truffel

Voor 4 personen:
8 coquilles of 700 gram roggevleugel, in 4 delen
1 kleine pompoen
paddestoelenfond
1 tl. komijn
1 truffel
truffelolie
Vacherin de Mon D'Or
Zuurdesembrood
beetje kress
- Schil de pompoen, snijdt in stukken
- Doe de pompoen in een bakblik, bestrooi met zout, peper, komijn en olijfolie
- Rooster een half uur op 180 graden in de oven
- Pureer de pompoen en wrijf door een zeef
- breng op smaak met truffelolie
- Maak toastjes van het zuurdesembrood
- Zet de vacherin in een ovenschaaltje eventjes in de oven op 180 graden om te smelten
- Bak ondertussen de coquilles of rog om en om
- zet de puree op in een pan en maak glad met fond
- Doe op 4 borden wat puree, daarop de coquilles
- Doe de vacherin op de toastjes en leg op de borden
- Maak af met truffelschaafsel, kress en een beetje truffelolie
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home