Toastje met rilette van eendebout en gemarineerde framboos
Briochebrood
frambozen
2 el. balsamico
3 el. bruine basterdsuiker
handje rucola, fijngehakt
1 eendebout
500 ml. eenden- of ganzenvet
2 blaadjes laurier
chilipeper in molen
- verwarm het vet en doe er peper, zout en laurier bij
- bak het eendeboutje om en om en doe het daarna in het vet
- laat 3 uur op zacht vuur garen
- maak ondertussen op laag vuur van balsamico, bruine suiker en 2 el. water een siroop
- snijd de frambozen doormidden en leg ze in een schaaltje, schenk de siroop erover
- haal na 3 uur de bout uit het vet, laat afkoelen
- haal het vlees van de bout (vel kan weg) en hak fijn
- breng op smaak met zout en peper, meng met 3 el. ganzenvet en met de rucola
- snijdt dunne plakjes van de brioche en toast deze
- druk rondjes uit de toast
- maak van de rilette balletjes en druk deze een beetje plat op de toastjes
- leg op elk toastje een framboos
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home