Pappardelle met haas

2 flinke hazenbouten
250 gram verse (!) pappardelle
halve winterpeen in plakjes
1 rode ui en een gewone ui in partjes
1,5 stengel bleekselderij in stukjes
3 dl. rode wijn
1 dl. room
4 el. mascarpone
geraspte truffelpecorino
- Verhit wat olie in een pan en fruit peen, ui en bleekselderij aan
- Bak in andere pan haas in een beetje ganzenvet om en om bruin
- voeg de groenten toe aan de haas en voeg tevens wijn en room toe
- Laat 1,5 uur zachtjes koken, zorg dat de haas helemaal onder staat (voeg eventueel meer wijn toe)
- Haal na 1,5 uur de haas uit de pan
- Kook daarna de saus in en voeg de mascarpone toe
- Pluk het vlees van het bot en voeg toe aan de saus
- Zet terwijl de saus inkookt water op voor de pasta
- Kook de pasta gaar en serveer met saus en pecorino
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home