Lamslolly's met lamsoren en gevulde dadels

Voor 2 personen:
3 of 4 lamskoteletjes pp.
olijfolie
200 gram lamsoren
2 sjalotjes, fijngehakt
4 velletjes wontondeeg
6 verse dadels, pit verwijderd, opengesneden
beetje zuurkool
6 plakjes pancetta
- Bestrooi de koteletjes met zout en peper en bak ze om en om aan in olijfolie
- Bak vervolgens in een beetje olijfolie
- Voeg de lamsoren toe en bak nog een paar min. mee
- Knip de deegvellen elk in 4 stroken
- Leg twee stroken kruislings over elkaar, leg er een koteletje op
- Doe op het koteletje een beetje van het lamsoor/sjalotjes mengsel
- Vouw de stroken deeg dicht zodat een pakketje om het vlees ontstaat
- Herhaal dit voor alle koteletjes en bestrijk ze vervolgens met olijfolie
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Vul de dadels met zuurkool en omwikkel ze met pancetta
- Doe de koteletjes en de dadels 15 min. in de oven
- Roerbak ondertussen de rest van de lamsoren en serveer deze erbij
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home